بازیگری در صحنه زندگی به روایت نیما جاویدی

 


سریال آکتور نخستین تجربه سریال‌سازی نیما جاویدی است که با حضور بازیگران مطرحی جلوی دوربین رفته است. در این مطلب سعی داریم تمامی اطلاعات مهم مربوط به این سریال را جمع‌آوری کنیم.

دیگر همه می‌دانند که سریال آکتور اولین تجربه سریال‌سازی نیما جاویدی است. جاویدی کارگردان جوان سینما پیش از این ۲ فیلم سینمایی ساخته است که مورد توجه منتقدان و مردم قرار گرفته است. جاویدی با پشتوانه ساخت «ملبورن» و «سرخ‌پوست» سراغ ساخت سریالی رفت که نقش اول آن را هم به نوید محمدزاده سپرد تا بعد از سرخ‌پوست این دومین همکاری مشترک این بازیگر و کارگردان باشد.

خلاصه داستان سریال آکتور

داستان سریال آکتور درباره زندگی پر فراز و نشیب چند بازیگر مستعد تئاتر است که بعد از پیشنهادی که به آن‌ها می‌شود زندگی‌شان دستخوش ماجراهایی پیچیده می‌شود. این چند جوان در هیاهوی جامعه و مشکلات مختلفی که با آن درگیر هستند، ناچارند درگیر اتفاقاتی شوند.

بازیگران و عوامل آکتور

بازیگران اصلی سریال آکتور از این قرار است: نوید محمدزاده، احمد مهرانفر، هستی مهدوی‌فر، هومن برق‌نورد، سها نیاستی، گلاره عباسی، با هنرمندی هانیه توسلی، مهراوه شریفی‌نیا و با حضور فریده سپاه منصور.

نویسنده و کارگردان: نیما جاویدی/ تهیه‌کننده: مجید مطلبی/ مدیر فیلمبرداری: مرتضی نجفی/ مجری طرح: مهدی بدرلو/ برنامه‌ریزی و سرپرست گروه کارگردانی: علی مردانه/ طراح صحنه: محسن نصراللهی/ تدوین: عماد خدابخش/ طراح گریم: بابک اسکندری/ موسیقی: رامین کوشا/ مدیر تولید: آرش صالحی/ طراح لباس: الهام معین/ مدیر صدابرداری: مهدی ابراهیم‌زاده/ طراحی و ترکیب صدا: محمد کشفی/ جلوه‌های ویژه: بیتا اخلاقی/ طراح گرافیک: مهدی جوادی‌نسب/ عکاس: محمد بدرلو

نوید محمدزاده بعد از بازی در سریال قورباغه دومین تجربه بازی در سریال را پشت سر می‌گذارد. احمد مهرانفر هم ۶ فصل در سریال پایتخت درخشید و انبوهی تجربه در سریال نمایش خانگی دارد، زوج او در این مجموعه شبکه نمایش خانگی است و نقش‌های اصلی سریال نیما جاویدی را به عهده دارند. اما سابقه نیما جاویدی اندک ولی درخشان است؛ نخستین فیلمش با نام ملبورن یک داستان اجتماعی است که با حضور پیمان معادی و نگار جواهریان ساخته شد. دومین ساخته جاویدی اما یکی از پرمخاطب‌ترین آثار اجتماعی-تاریخی سینمای ایران است؛ سرخ‌پوست یکی از پراقبال‌ترین فیلم‌های ایران در دهه ۹۰ است. مجید مطلبی که سابقه همکاری مشترک با جاویدی را در تهیه و تولید فیلم موفق سرخ‌پوست داشته است، این‌بار هم در مقام تهیه‌کننده سریال آکتور را تهیه‌ کرده است.

 

زمان پخش و تعداد قسمت های سریال آکتور

این سریال از آذر ۱۴۰۰ تولید خود را آغاز کرد. ابتدا شنیده شد که قرار است در پاییز ۱۴۰۱ پخش آن آغاز شود، ولی شرایط اجتماعی و روند تولید آن، باعث شد تا آکتور از ۶ بهمن ۱۴۰۱ روی خروجی قرار بگیرد. این سریال را هر پنجشنبه ۸ صبح در فیلیمو مشاهده خواهید کرد (این سریال اختصاصی نیست).

بد نیست بدانید تعداد قسمت‌های سریال آکتور -تا این لحظه که تدوین آن ادامه دارد- حدود ۲۲ قسمت در نظر گرفته شده و قسمت اول آن ۶۲ دقیقه است.

 

انتشار نسخه ویژه نابینایان سریال «آکتور» با صدای محسن بهرامی

سوینا (سینمای نابینایان) با همکاری فیلیمو، نسخه ویژه نابینایان سریال «آکتور» به کارگردانی نیما جاویدی را با صدای محسن بهرامی منتشر می‌کند. با همکاری این گروه و فیلیمو، اولین قسمت نسخه ویژه نابینایان سریال «آکتور» روز پنجشنبه یازدهم اسفند ماه، در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. پژمان تیمورتاش متن روایت نسخه نابینایان این سریال را نوشته و بر ضبط آن نیز نظارت کرده است.

سوینا پیش از این با همکاری فیلیمو نسخه توضیح‌دار سریال‌های دل، هم‌گناه، می‌خواهم زنده بمانم، زخم کاری و یاغی را منتشر کرده است. همچنین نسخه ویژه نابینایان سریال «جیران» نیز این روزها در حال انتشار است. مخاطبان می‌توانند نسخه ویژه نابینایان سریال «آکتور» را پنجشنبه‌ها ساعت ۸ از فیلیمو بشنوند.

چرا سریال Actor را باید تماشا کنیم؟

دوباره فیلیمو با یک سریال جذاب با نام آکتور مهمان خانه‌های مخاطبان شده است. آکتور از آن دست آثاری است که به دلایل مختلف می‌تواند نظر مخاطب را به خود جلب کند؛

  • اولین تجربه کارگردانی جاویدی در نمایش خانگی یک سریال پر بازیگر است که با قصه‌ای جذاب می‌تواند مخاطب را تا انتها با خود همراه کند. کارنامه نیما جاویدی نشان داده که او با فیلمنامه‌های چفت‌وبست‌دار شروع به کار می‌کند. پس این کار هم باید یکی از حساب‌شده‌ترین آثار نمایش خانگی باشد.
  • جاویدی در سریال آکتور به سراغ یک روایت تقطیع شده رفته است و قرار است در هر قسمت غافلگیری‌های متفاوتی برای مخاطب داشته باشد که می‌توان با رمزگشایی از معماهای هر قسمت هیجان را به هفته‌های بعد موکول کرد.
  • تعدد و تنوع سکانس‌ها در این سریال نشان می‌دهد با اثر قابل توجهی از نظر هنری و تصویری مواجه هستیم؛ قاب‌بندی دوربین، نوع نور و رنگی که در تصاویر دیده می‌شود، حساب‌شده و دقیق است. دقتی که در طراحی صحنه و لباس و اکسسوری انجام گرفته نشان می‌دهد که با اثر قابل اعتنایی طرفیم؛ این، یعنی احترام به چشم و سلیقه مخاطب.

 

پوستر اصلی سریال نیما جاویدی